Asus nieuwste Zenbook is dunner en lichter geworden, en bovendien een stuk goedkoper. Die relatief lage prijs hangt samen met de langzamere, maar zuinigere Core M-processor. Toch biedt de Accu voor a41-x550e veel waar voor zijn geld. De behuizing is stevig, maar weegt weinig, de accuduur is lang en de schermkwaliteit is hoog. De uitrusting ten slotte is compleet, inclusief sleeve en verloopje naar ethernet.

Wie op zoek is naar een high-end ultrabook kan Asus niet overslaan. De Taiwanese fabrikant bouwde met de UX21 in 2011 de eerste ultrabook, en ondertussen zijn we alweer drie generaties verder en bevat de Zenbook-sectie van de Pricewatch 71 uitvoeringen met prijzen die uiteenlopen van 750 tot 1900 euro.

De vorige echt nieuwe Zenbook werd in september 2013 aangekondigd en heette toen nog 'Zenbook Infinity', maar werd later omgedoopt tot Accu a41-x550 . Gedurende 2013 en 2014 werden flink wat variaties op de UX301 uitgebracht, maar het duurde precies een jaar totdat Asus weer een echte nieuwe Zenbook aankondigde, met de naam UX305.

De nieuwe UX305 werd niet geheel toevallig in dezelfde week als Intels nieuwe Core M-platform aangekondigd en de laptop is dan ook voorzien van die zuinige processor. Dat is een trendbreuk in vergelijking met vorige Zenbooks, die altijd van snellere Core i-processors waren voorzien, maar daar staat wel weer tegenover dat de UX305 al voor 750 euro te krijgen is. Met de UX305 heeft Asus dus niet alleen een nieuwe Zenbook gebouwd, maar ook het concept aangepast en wij wilden uiteraard weten hoe dat bevalt.

De verbluffend mooie ZenBook Pro UX501 is niet alleen leidend in zijn klasse - hij herdefinieert het. De a41-x550a Accu maakt gebruik van de beste materialen, het beste vakmanschap en de meest geavanceerde hoogwaardige componenten en biedt een verbluffende stijl en adembenemende prestaties. Het tijdloos elegante ontwerp van de ZenBook-reeks, met zijn iconische gesponnen-metalen afwerking die de geest van Zen uitstraalt, is subtiel voorzien van briljante diamantgesneden accenten en oppervlakken van geruwd metaal die een een vleugje verfijning toevoegen. Het elegante thema wordt voortgezet in het stijlvolle rimpeleffectpatroon dat met laser op het oppervlak is gegraveerd. De ZenBook Pro is meer dan een ongelooflijk krachtige laptop - het is een heus kunstwerk.

Het scherm van de ZenBook Pro biedt Accu Asus x550ca een uiterst breed kleurengamma van 72% NTSC, 100% sRGB en 96% Adobe RGB. Het prachtige 4K/UHD-scherm is visuele verwennerij voor uw ogen, of u nu teksten leest, foto's bekijkt of video's afspeelt. In gewone taal betekent dit dat het meer kleuren, meer accurate kleuren en meer levendige kleuren kan weergeven dan elk ander standaard scherm. IPS-technologie waarborgt dat contrast en kleurreproductie niet verslechteren bij brede kijkhoeken tot 178 graden, terwijl de in de fabriek gekalibreerde kleurtemperatuur voor consistente kleuren zorgt. Hiermee vestigt de ZenBook Pro een nieuwe standaard voor laptopschermen.

kopenaccu: http://www.kopenaccu.com

Views: 13

Comment

You need to be a member of KAMAL'S 21 to add comments!

Join KAMAL'S 21

KAMAL'S 21 1905 PIEDMONT RD ATLANTA,GA 30324 4048920063 THE HOTTEST STRIP CLUB IN ATLANTA

© 2017   Created by KAMAL'S 21.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

Offline

Live Video